Landets største ølfestival – Bryggerifestivalen i Trondheim

18.05.2017by Bold

Hold av 28. til 30.juli 2022 – da skjer det i Trondheim. Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Vi tenker kvalitet i alt vi gjør, og et knippe dyktige bryggeri fra inn- og utland står bak baren. I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe – brygg er mer enn øl!  Bryggerifestivalen arrangeres samtidig med Trøndersk Matfestival midt i hjertet av Trondheim. Vi har festivalrestauranter med mat som er tilpasset drikken du får kjøpt. Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Her møtes venner og kjente, i alle aldre og ulike kjønn.

Mere om festivalen på lenken –> https://www.matriketmidt.no/bryggerifestivalen/#:~:text=%2D30.,og%20utland%20st%C3%A5r%20bak%20baren.