Prøvesmaking i bryggeriet ?

20.08.2023by Bold

Hva skal man gi i gave til den som har det meste – og dessuten er en øl interessert?

Vi har hatt flere både store og små ølsmakingskvelder – i eget lokale opptil 10 personer og i andre lokaler både 50 & 100 personer. Hele opplegget er fleksibelt – velger fra tre ulike ølsorter opptil 7. Tidsbruken varierer da fra en til tre timer. Til selve smakingen holder vi et lite kåseri i fin blanding av fakta og anekdoter – og selvsagt spørsmål fra gjestene.   Vi har standard størrelse på smaksprøvene – og dette kan også tilpasses. Som tillegg kan vi servere øl pølser fra Paul Thom – i tre ulike varianter. Dessuten kan vi ta med dessert eller mørk sjokolade for å større utbytte av kaffeporteren.

Ta kontakt enten på mobil/ e-post eller SMS – vi kan helt sikkert få til et arrangement som passer til anledningen.