HVORDAN OPPSTÅR ØL ?

Vi skaper og utvikler.
Tradisjoner med god drikke til riktig mat er på nytt blitt viktig – og tradisjonene
er mange fra flere epoker. Vi ønsker å gi deg en opplevelse.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/01/glass-ovenfra-22012022-scaled.jpg

HVA SMAKER ØL ?

Hva du opplever er individuelt - avhenger av typen øl - og hvor du nyter livets gleder. Balanse er viktig - fordelingen av sødme og bitterhet.
Vann, humle, malt og gjær lager ølet. Resultatet er nytt - hver gang prosessen er fullført. Byggkorn er viktigste kilde - og andre kornslag skaper forskjellen mellom ulike typer.
Kornet maltes (tørket/spiret/ varme). Under oppkok tilsettes humler for både smak og bitterhet. I gjæringen oppstår vann/ alkohol/ CO2. Prosessen går i lukket system med temperatur og trykk kontroll.
Bryggeren lager vørteren - gjæra lager ølet. I moderne tider har vi fått mange ulike gjærtyper som skal fremheve de ulike typers karakter.
Vi leter etter den nordmørske gardsgjæra - fortsatt ikke funnet.

GOD SMAK -
GODT HUMØR

01234567890012345678900123456789001234567890

Bryggeriet startet

                    e                     t                     t                     e                     r                                         N                     S                     -                     I                     S                     O

Sertifiserte prosesser

                    v                     a                     r                     i                     e                     r                     e                     n                     d                     e

Produksjon pr.dag

                    i                     k                     k                     e                                         å                     p                     n                     e                     t

Web butikk andel

01234567890

Antall typer

01234567890

Antall år

                    e                     n                                         h                     v                     e                     r                     t                                         å                     r

Nyskapinger