Bryggerifestivalen 2023 – august Trondheim.

18.08.2023by Bold

 

 

Crave Cave Brewery har vært  på festivalen i august 2023 – Vi fikk presentert Nordmøre sammen med 30 andre bryggerier fra inn- og utland.

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesial øl og håndbrygget øl. Vi tenker kvalitet i alt vi gjør, og det ble presentert mangle hundre ulike typer øl på tre dager. I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe – brygg er mer enn øl!

Bryggerifestivalen arrangeres samtidig med Trøndersk Matfestival midt i hjertet av Trondheim. Vi har festivalrestauranter med mat som er tilpasset drikken du får kjøpt. Festivalen kjennetegnes av god stemning og lave skuldre. Her møtes venner og kjente, i alle aldre og ulike kjønn. Utforsk ulike ølstiler, lær mer om brygging og hvordan du kombinerer mat og drikke. Bak baren møter du bryggerne selv, som gjerne deler kunnskap og erfaringer. På festivalrestaurantene kan du velge i et mangfold av smakfulle retter, alt basert på lokale råvarer.

Vi hadde i år besøk av 59.030 publikummere – og dette er svært høyt i europeiske sammenheng. Arrangøren har nedlagt et stort arbeid med telter/ matboder/ sitte- og ståplasser, og stundevis var dwet stopp på nye besøkende da plassen ble for liten. Hele arrangementet holder til på Torget i Trondheim rundt Olavs statuen – og her er virkelig byens storstue. Vel møtt igjen i 2024.