Hva har vi lært - ingen er utlærtEI HISTORIE
BAK HVERT ØL

«Brewing is our life, beer is our water so don’t waste time drinking all kind of other things which won’t make your life better.»

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_01.png
HUMLER

Crave Cave  Brewery bruker humler både for smakssetting
og skape bitterhet i vørteren .
Vi bruker humlene kreativt og med respekt for
både aroma og bitterhet.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_01.jpg
https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_02.png
GJÆR

Inspirasjon fra lokale tradisjoner og skikker
Bryggeren lager vørter – gjæra lager ølet

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/01/systemkraner-22012022-1-scaled.jpg
https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_transparent_03.png
MALT ELLER KORN

Malta og vannet lager grunnlaget
for ei godt øl – malt finnes i stor variasjon

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2017/05/ingredients_03.jpg

Vår prosess

Alt øl starter med et godt råvann – vi forsynes av det lokale vannverket Nordre Averøy Vannverk som leverer kvalitetsvann. Produksjonen  i bryggeriet skjer i ståltanker og rør. Styringen av prosessen ledes av bryggeren med overvåking av temperatur, tid og mengder råstoffer.
Kunsten er å kombinere vann, malt, humler og gjær til et godt øl.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/IMG_1208-rotated.jpg
https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/Resept-11022022.jpg

Tradisjonelle resepter

Resepten eller oppskrifta er garantien for at vi gjenskaper den sammen smaken og det samme gode ølet hver gang vi brygger. Resepter bruker vi å forbedre underveis – slik at ølet smaker like godt hver gang. Håndverksbryggerne er rause og deler både oppskrifter og erfaringer underveis. Hva avgjør det endelige resultatet – jo også hvilken sesong kornet er dyrket og hvor mye sol som humleplantene har fått. Ingen er utlært – vi er på en lang reise med læring.

Moderne teknologi

Vårt bryggeri er moderne med stål for næringsmidler – og mest mulig lukkede prosesser. Styringen av prosessene støttes av overvåking av følere for både volum, tid, temperatur og trykk. Dette gir oss informasjon på paneler med såkalt PLS-overvåking. Håndverks-bryggeriene må selve skru de ulike prosesser av/ på – mens i industrien styres dette av datamaskiner.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/IMG_4970-rotated.jpg

Erfaringer - mange......ENKELTE SMAKER
ER LOKALT UTVIKLET

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/endelige-versjon-Mjod-220321.png

MUSSERENDE MJØD
LOKI'S HORN

Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/harfagre-14092019.png

PRISVINNER I LONDON
HÅRFAGRES DOBBELTBOKK

Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail keeping your eye.

https://ccbrewery.no/wp-content/uploads/2022/02/84058829_2578087115813896_6050921824080887808_n-Rodskjaeret-fra-Allan-31012020.png

RED ALE FRA SKOTTLAND
RØDSKJÆRET

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate.